Optimizacija troškova štampe

Ako mislite da su Vam troškovi štampe veliki - tu smo da Vam pomognemo!

Dosta korisnika danas kupuje štampač, jer je na nekoj akciji po niskoj ceni, ne razmišljajući pri tome da li im je takav uređaj uopšte i potreban. Veliko pitanje je da li za taj model postoje zamenski jeftiniji toneri i da li mogu da se recikliraju, što je najbitnije ako nas pitate.

Kod mnogih korisnika se dešava da na mnogo boljim štampačima radi neko ko ne štampa puno a na drugoj poziciji u firmi na mnogo slabijem štampaču neko mnogo više štampa, pa se često desava da takav štampač mora često da se servisa. To korisniku oduzima mnogo vremena i naravno dosta košta firmu, umesto da se ta dva uređaja rotiraju, a to je često situacija kod mnogih korisnika.

Zato smo tu za Vas da Vam pomognemo sa savetima i stručnim rešenjima kako da smanjite troškove štampanja, servisiranja i održavanja štampača, a i kako da jeftinije prođete po pitanju cene tonera. Pomoći ćemo Vam da nađete najbolje rešenje kako da optimizujete sistem štampanja.

Naš tim stručnjaka dolazi na Vaš poziv i u vrlo kratkom roku procenjuje i daje izveštaj o modelima štampača koje koristite, ceni održavanja štampača, da li su Vam dobro raspoređeni štampači u firmi, ceni potrošnog materijala koje koriste štampači, preporučuje rotiranje uređaja na određenim pozicijama ili zamenu uređaja sa adekvatnim štampačima u skladu sa vašim potrebama i potrebama određene pozicije.

Stručnim savetima i predstavljanjem više mogućih opcija koje možete da odaberete naš tim će Vam pomoći da smanjite troškove štampanja i održavanja štampača.

Ako ste zainteresovani i ako vam je potrebna pomoć, budite slobodni da nas kontaktirate:
Mail: office.ns@printerking.rs, Tel: 021/530-860, Mob: 065/530-1-860

021/530-860Kontaktirajte nas